دسته بندی
استان و شهر

طراحی و اجرای سیستم زمین(Earthing) – سیستم ارتینگ

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
طرح و ایده ی استفاده از سیستم های ارت مناسب با توجه به ضررهای فراوان اقتصادی و خطرات انسانی مطرح می گردد. استفاده از نگرشی جدید می تواند راه حل مناسبی برای مشخص نمودن سیستم ارت برای هر منطقه باشد. مسایل زیادی در رابطه با بحث های الکتریکی، شیمیایی، فیزیکی و زمین شناسی مربوط به سیستم های زمین مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و دلایل نیاز به سیستم ارت مشخص برای هر ناحیه با استفاده از روش های اندازه گیری مقاومت ویژه، ارتباط کاربری زمین ها با مقاومت ویژه و جنس خاک، تحلیل مسایل مربوط به خوردگی سیستم توجیه می شود.
تلفن های تماس : 09125340446-22766357-22080059
EMAIL=sadiran.co@gmail.com / info@sadiran.org
Web site: www.SADIRAN.org
در مهندسی برق، واژه Sālur یا ارت با توجه به کاربردهای آن دارای معانی متفاوتی است. زمین در یک مدار الکتریکی می‌تواند نقش یک نقطه مبدا را داشته باشد که بر طبق آن بقیه ولتاژهای الکتریکی را اندازه‌گیری می‌کنند. واژه زمین همچنین به مسیری کلی برای بازگشت جریان به منبع نیز اطلاق می‌شود. این واژه در مورد یک اتصال مستقیم به زمین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
یک مدار الکتریکی ممکن است به دلایل مختلفی به زمین متصل شده باشد. در مدارهای قدرت این اتصال‌ها معمولاً برای بالا بردن ایمنی و محافظت افراد یا دستگاه‌ها از تاثیرات معیوب بودن عایقکاری هادی‌ها ایجاد می‌شود. اتصال به زمین در مدارهای قدرت از آسیب دیدن عایق‌های مدار در اثر افزایش ولتاژ بین زمین و مدار جلوگیری کرده و این ولتاژ را در یک حد معین محدود می‌کند. از اتصال زمین برای جلوگیری از افزایش الکتریسیته ساکن در هنگام حمل مواد قابل اشتعال یا تعمیر تجهیزات الکترونیکی نیز استفاده می‌کنند. در برخی از انواع تلگراف‌ها و شبکه‌های انتقال زمین به تنهایی نقش یکی از هادی‌ها را ایفا می‌کند و به عنوان مسیر بازگشت جریان به منبع مورد استفاده قرار می‌گیرد با این کار در هزینه ایجاد یک خط جداگانه برای بازگشت جریان صرفه‌جویی می‌شود. در اندازه‌گیری از زمین به عنوان یک پتانسیل الکتریکی ثابت استفاده می‌کنند که با توجه به اختلاف پتانسیل هر قسمت از مدار از زمین میزان پتانسیل آن قسمت را مشخص می‌کنند. یک زمین الکتریکی باید از ظرفیت انتقال جریان مناسبی برخوردار باشد تا بتوان از آن به عنوان مبدا صفر ولتاژ استفاده کرد.
یک نمونه اتصال الکتریکی به زمین در کنار مجرای عبور آبمعنی واژه زمین یا ارت در برق و الکترونیک بسیار گسترده‌است و حتی ممکن است در وسایل نقلیه‌ای مانند کشتی، هواپیما یا فضاپیما که عملاً اتصال مشترکی با زمین ندارند نیز از این واژه به عنوان پتانسیل صفر استفاده شود.
تاریخچه
سیستم الکترومغناطیسی تلگراف راه دور که از سال ۱۸۲۰ مورد استفاده قرار می‌گرفت از دو یا چند سیم برای انتقال پیام‌ها به صورت پالس‌های الکتریکی استفاده می‌کرد. سپس این موضوع روشن شد (احتمالا به وسیله دانشمند آلمانی استین‌هیل) که از زمین می‌توان به عنوان مسیر برگشت برای کامل کردن مدار پیام‌ها استفاده کرد؛ به این ترتیب نیازی به سیم بازگشت نخواهد بود اما این روش در طول مسیرهای درون‌قاره‌ای که در سال ۱۸۶۱ بین سنت ژوزف، میسوری و ساکرامنتو کالیفرنیا ایجاد شده بود یک مشکل داشت. در طول فصل‌های خشک سال به علت خشک بودن زمین مقاومت آن به شدت افزایش می‌یافت که باعث اختلال در کارکرد تلگراف می‌شد.
بعدها زمانی که تلفن می‌رفت تا جایگزین تلگراف شود این نکته روشن شد که جریانی که به وسیله شبکه‌های قدرت، خطوط راه‌آهن برقی و دیگر مدارهای تلفن و تلگراف ایجاد می‌وشد موجب ایجاد اختلال در سیگنال‌های فرستاده شده می‌شود و به این ترتیب استفاده از سیستم‌های دو سیمه دوباره جایگزین شد.
ارتباطات رادیویی
اتصال الکتریکی به زمین می‌تواند به عنوان یک مبدا پتانسیل الکتریکی برای سیگنال‌های بسامد رادیویی در نوع خاصی از آنتن مورد استفاده قرار گیرد. قسمتی که مستقیما با زمین در ارتباط است می‌تواند از یک جسم ساده مانند یک میله هادی که در زمین فرورفته تشکیل شده باشد و یا از اتصال با لوله‌های فلزی آب ایجاد شده باشد (در این موارد این خطر وجود دارد که بعدها لوله‌ها با لوله‌های پلاستیکی تعویض شوند). یک الکترود زمین ایده‌آل باید صرف نظر از میزان جریانی که به زمین وارد می‌شود یا از آن خارج می‌شود هنواره ولتاژی برابر صفر داشته باشد. در واقع میزان مقاومت یک سیستم زمین است که می‌تواند کیفیت آن را مشخص می‌کند و این کیفیت را می‌توان به راه‌های مختلفی افزایش داد برای مثال با افزایش سطح در تماس الکترود با زمین، افزایش عمق دفن الکترود، استفاده از میله‌های الکترود متعدد، افزایش رطوبت زمین، افزایش میزان مواد معدنی رسانا در خاک و یا افزایش سطح پوشیده شده به وسیله سیستم زمین می‌توان مقاومت زمین را کاهش داد.برخی سیستم‌های آنتن‌های فرستنده در VLF، LF، MF و یا پایین‌تر از رنج SW برای عملکرد مناسب خود نیازمند یک زمین خوب هستند. برای مثال یک آنتن عمودی تک قطب نیازمند یک سیستم زمین است که معمولاً از شبکه‌ای به هم پیوسته از سیم‌ها که به طور شعاعی از مرکز به فاصله تقریبا برابر با طول آنتن دور می‌شوند، تشکیل شده‌است. در برخی موارد این سامانه زمین در بیرون تقویت می‌شود تا از تلفات جلوگیری شود.
تاسیسات سیم‌کشی قدرت
با وصل بدنه تجهیزات الکتریکی بروز خطا در هر یک از تجهیزات موجب جاری شدن جریان در سیم زمین شده و از برق دار شدن بدنه جلوگیری می‌کند. یک اتصال مناسب به زمین باید مقاومت پایینی داشته باشد تا در صورت بروز خطا، جریان جاری در زمین موجب عمل کردن سیستم حفاظت در شبکه شود. با وصل تمامی اجسام هادی در خطر برقدار شدن می‌توان از بروز شوک الکتریکی در اثر تماس با این اجسام جلوگیری کرد.
سیم زمین سیمی است که (مستقیماً یا غیر مستقیم) به یک یا چند الکترود زمین اتصال دارد. این الکترودها ممکن است در نزدیکی محل استفاده از سیم زمین یا در محلی دورتر قرار داشته باشند. این سیم (یا شینه داخل تابلو) زمین در سیستم‌های TNS وTNCS که رایجترین سیستمهای نیرورسانی میباشند میبایست به سیم (یا شینه داخل تابلو) نول وصل شود. همچنین ممکن است این سیم به شبکه لوله‌کشی شده ساختمان نیز متصل شده باشد تا مقاومت کمتری را ایجاد کند. استفاده از لوله‌های آب برای اتصال به سیستم زمین با گسترش استفاده از لوله‌های غیر فلزی مثل لوله‌های پلی وینیل کلراید در برخی کشورها ممنوع شد. در صورت همبندی پی و یا اسکلت فلزی ساختمان با چاه ارت مقاومت سیستم بمیزان زیادی کاهش یافته و ایمنی افزایش خواهد یافت. تجهیزات الکتریکی ثابت معمولاً از اتصال زمین دائمی برخوردارند. تجهیزات قابل حمل که دارای بدنه فلزی هستند از یک پین مخصوص برای وصل سیم زمین استفاده می‌کنند. اندازه هادی زمین معمولاً با استفاده از استانداردها و مقرارت مربوط به حفاظت الکتریکی تعیین می‌شود.
انتقال انرژی الکتریکی
برخی از سیستم‌های انتقال HVDC از زمین به عنوان سیم برگشت استفاده می‌کنند. این کار به ویژه در مورد خطوط کابلی زیر آبی مورد استفاده قرار می‌گیرد چرا که آب دریا یک هادی مناسب است. در این حالت برای ایجاد اتصال با زمین از الکترودهای دفن شده در زمین استفاده می‌شود. محل قرار گرفتن این الکترودها باید با دقت انتخاب شود تا از خوردگی شیمیایی الکترودها و تاسیسات زیر زمینی تا جای ممکن کاسته شود.
در سیستم‌های توزیع تک سیم با برگشت زمین (Single Wire Earth Return/SWER) با استفاده از یک سیم قدرت در شبکه‌های قدرت در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود. این روش معمولاً در مناطق روستایی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا خطرات ناشی از برگشت جریان زیاد در زمین موجب خسارت نشود.
یکی از نگرانی‌های خاص در طراحی پست‌های الکتریکی افزایش پتانسیل زمین است. زمانیکه جریان بسیار بزرگ ناشی از خطا در شبکه به زمین تزریق می‌شود ممکن است پتانسیل الکتریکی در مناطق مجاور محل تزریق جریان نسبت به مناطق دیگر بالا رود. این اتفاق به دلیل محدود بودن ضریب هدایت در لایه‌های خاک رخ می‌دهد. این تغییر پتانسیل در زمین می‌تواند آنقدر زیاد باشد که دو نقطه نزدیک به هم بر روی زمین دارای ولتاژی با اختلاف بالا باشند. این اختلاف ولتاژ می‌تواند خطراتی را برای افرادی که در آن منطقه بر روی زمین ایستاده‌اند ایجاد کند (به دلیل افزایش ولتاژ گام). همچنین لوله‌ها، نرده‌ها یا سیم‌های ارتباطی داخل پست نیز دچار اختلاف ولتاژ می‌شوند که می‌تواند ولتاژ تماس با این اشیا را تا حد خطرناکی بالا ببرد.
چاه ارت
برای حفاظت از برخورد آذرخش و اتصال الکترسیته به بدنه یخچال و هر وسیله موجود در منزل و کارگاه که به برق وصل می‌شود و در اثر تماس انسان برای وی خطر ایجاد می‌کند معمولاً بهترین راه احداث چاه ارت (چاه زمین‌کاری) است.
نحوه احداث چاه ارت
سالهای قبل از ذغال و نمک برای چاه ارت استفاده می‌شد ولی پس از مدتی در اثر تماس نمک با مس صفحه مسی سولفاته می‌شد و عملا چاه ارت از کار می‌افتاد ولی در حال حاضر یک حلقه چاه به عمق بین ۳ ال ۸ متر حفر می‌گردد و یک صفحه مسی به ابعاد ۷۰*۷۰ سانتیمتر و با ضخامت ۵ میلیمتر که به یک سیم مسی معمولا نمره ۹۰ از طریق جوش و بست اتصال می‌یابد و از ماده‌ای بنام سوپر اکتیو بنتونیت استفاده می‌گردد این ماده را بهمراه ۱۰۰۰ لیتر آب بصورت دوغاب در آورده و درون چاه می‌ریزیم در بین کار صفحه مسی را بصورت عمودی و در وسط چاه قرار می‌دهیم و الباقی دوغاب را می‌ریزیم سپس خاک را سرند کرده داخل چاه می‌ریزیم و از طریق سیم کلیه بدنه دستگاهها شامل الکتروموتور بدنه لوازم آشپزخانه هر آنچه را که به برق وصل شده و قابلیت تماس با انسان را دارد به این سیم وصل می‌کنیم و حتی در بلندترین نقطه ساختمان یک میله فلزی نصب می‌کنیم و آنرا نیز به این سیم وصل می‌کنیم.
نتیجه: اگر صاعقه به ساختمان بزند از طریق این میله به زمین منتقل می‌شود اگر سیم لخت شده و به بدنه فریزر ماشین لباسشویی و غیره وصل شود قبل از اینکه برای انسان خطری ایجاد کند به زمین منتقل می‌شود و خلاصه با ایجاد سیستم زمینی کردن خطر برق گرفتگی از بین می‌رود ضمنا در دو شاخه‌های جدید و پریزها جدید بجز سیم نول و فاز یک سیم دیگر وجود دارد و آن همین سیم ارت است.در اثر برخورد صاعقه به ساختمانی که سیستم ارتینگ ندارد معمولا کامپیوتر تاسیسات ساختمان و غیره آسیب می‌بینند در بهترین حالت اگر جان در میان نباشد..... پس من توصیه می‌کنم با توجه به هزینه نسبتا کم ساختمان خود را به این سیستم مجهز کنید.مراقب باشید حتی اگر خود شما متخصص نیستید از ایجاد چاه ارت با ذغال و نمک اکیدا خودداری نموده و حتما از سوپر اکتیو بنتونیت استفاده شود.
- در نخستین گام وظیفه اصلی تمامی شرکت ها و متخصصین، همانند یک پزشک می باشد که باید با مطالعه، بررسی و تجویز صحیح دستگاه مناسب مصرف کننده ،بهترین نقطه تعادل را بین کیفیت و قیمت برقرار نمایند. لذا ما نیز با داشتن همین باورآماده ارائه اطلاعات فنی و مشاوره رایگان می باشیم. - این شرکت با ارائه گارانتی های بلند مدت تر و متنوع سعی دارد رضایت مشتریان محترم را هرچه بیشتر جلب نماید.

- هدف ما داشتن کشوری خودکفا و صادر کننده علم می باشد.یکدیگر را در این امر یاری رسانیم.

- در صورت نیاز به گرفتن اطلاعات فنی، مشاوره رایگان می باشد.
- قیمت و کیفیت فنی ما را با نسبت به دیگران مقایسه کرده و سپس تصمیم بگیرید.
- این شرکت با ارائه گارانتی های بلند مدت تر و متنوع سعی دارد رضایت مشتریان محترم را هرچه بیشتر جلب نماید.
تلفن های تماس : 09125340446-22766357-22080059
EMAIL=sadiran.co@gmail.com / info@sadiran.org
Web site: www.SADIRAN.org
اشتراک گذاری:
تصویر کاربر

نتایج جستجوی تلفن ثابت

۱۴۰۵/۰۲/۱۳

کانکس اتاقک های سیار و ساندویچ پانل

فروشنده و نصاب کانکس و اتاقک های ثابت، سیار با زیر سازی و قوطی کشی و مجری ساندویچ پانل هایی از پلی اورتان با ضخامت و طول های دلخواه مشتریان محترم از محصولات مجتمع صنعتی
محمد شاه محمدی استان تهران
۱۴۰۴/۰۴/۰۷

3000 طرح توجیهی کانون مشاوران اعتباری بانکی

مجموعۀ فنی مهندسی مشاوره مدیریت و سرمایه‌گذاری سه‌هزارطرح آدرس ایمیل : alonemrt@yahoo.com آدرس سایت : www.3000tarh.ir تلفن تماس : 09354300400 قسمتی از لیست طرحهای تهیه
سه هزار طرح توجیهی www.3000tarh.ir استان تهران
۱۴۰۵/۰۲/۰۸

مزایای استفاده از پرلیت کشاورزی و باغبانی زمین کاو

هوادهی به ریشه ها 98 درصد اکسیژن موجود در هوا به سمت ریشه گیاهان می رود. وقتی سیستم گیاهی در خاک های جامد قرار می گیرند به دلیل اتصالات قوی بین دانه های خاک، ورود اکسیژن
zamin kav استان تهران
۱۴۰۴/۰۳/۰۵

پرلیت در مصارف صنعتی

پرليت منبسط به دليل خواص مختلفي که دارد داراي مصارف متنوع در صنايع مختلف می‌باشد. در مقايسه با ورميکوليت، پرليت رطوبت نما نمی‌باشد در حالي که قادر به حفظ آب و مواد غذايي
zamin kav استان تهران
۱۴۰۴/۱۲/۱۷

تفاوت فلدسپات سدیک و فلدسپات پتاسیک

اگرچه فلدسپات های گوناگونی در طبیعت وجود دارد، ولی عمده ترین فلدسپات های مصرفی در صنعت سرامیک، فلدسپات های سدیک و پتاسیک می باشند. هدف از استفاده از این فلدسپات ها در
zamin kav استان تهران
۱۴۰۴/۰۲/۰۱

نگارش مقاله

مشاوره و نگارش پروپوزال و پایان نامه در تمامی رشته ها و گرایشهای علوم انسانی، حقوق، زبان انگلیسی، علوم زیستی، علوم پزشکی، علوم ورزشی، مدیریت، مهندسی، کشاورزی و ... تحلیل
رضایی استان تهران
۱۴۰۴/۱۱/۲۲

چاپ ماشین آلات لیبل

چاپ فلکسو لیبل دستگاه چاپ فلکسو لیبل ارائه شده توسط شرکت تهران ماشین ابزار (TMC) وسیله ای است بسیار مناسب با قیمت قابل قبول برای چاپ انواع لیبل. حساسیت ماشین های چاپ
تهران ماشین ابزار استان تهران
۱۴۰۴/۱۱/۲۲

سلفون کش حرارتی

سلفون کش حرارتی 3/4 اتوماتیک مشخصات دستگاه سلفون حرارتی نیمه اتوماتیک (دستی) ارائه شده توسط شرکت تهران ماشین ابزار (TMC) به شرح زیر می باشد : عرض کارگیر : 720 mm سرعت
تهران ماشین ابزار استان تهران
۱۴۰۴/۰۹/۰۳

لوله دریپردار

لوله قطره چکان دار لوله ای یک تکه است که قطره چکان ها در فواصل مشخصی روی آن نصب شده اند.محکم سبک و بسیار قابل انعطاف است به راحتی باز و جمع می شود بدون آنکه به قطره چکان
کشت و کار کشت و کار استان تهران
۱۴۰۴/۰۷/۰۱

فروش انواع آهن آلات و لوله درشت از 8 اینچ الی 48 اینچ

شرکت متال اکسین تامین کننده انواع آهن آلات و فلزات و ورق های تخصصی در ایران با بهترین قیمت و در کوتاه ترین زمان تامین کننده تخصصی ترین لوله های هیدرولیکی، سیم لس، استیل،
متال اکسین استان تهران
۱۴۰۴/۰۴/۱۷

اینورتر پمپ و بوستر پمپ TRG300

این دستگاه ها را می توان بر روی تمامی مدل های پمپ از هر برندی نصب نمود، فضای مورد نیاز جهت نصب بسیار کم است و با عملکرد فوق العاده و پاسخ سریع دستگاه نسبت به تغییر مصرف
شرکت توان رسان استان تهران
۱۴۰۴/۰۳/۱۵

فروش و توزیع قطعات موتور دالاندر

فروش موتور های دالاندر در فروشگاه الکترو گستر تهران توضیحات زیر می تواند شمار ا در انتخاب محصول یاری دهد. این توضیحات شامل تعریف موتور، نحوه عملکرد، ساختار داخلی و ...
الکترو گستر تهران استان تهران
۱۴۰۴/۰۳/۱۵

رئوستا

یک مقاومت ایده آل عنصری است با یک مقاومت الکتریکی که صرفنظر از ولتاژ اعمالی به دو سرش یا جریان الکتریکی عبوری از آن، ثابت میماند. اما به دلیل اینکه مقاومتهای جهان واقعی
مهندس شاهین سعادتی استان تهران
۱۴۰۳/۰۸/۲۹

فروش بیسیم

شرکت مخابراتی ارتباط رسا دارای مجوز رسمی عرضه خدمات ورود، خرید و فروش تجهیزات رادیویی از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فروش انواع بیسیم های ثابت و سیار با
ertebatrasa khotoot استان تهران
۱۴۰۲/۱۲/۲۷

میز پینگ پنگ فردوس اسپرت

میز پینگ پنگ فردوس اسپرت فروش فوق العاده میزهای پینگ پنگ صنایع فردوس اسپرت میزهای پینگ پنگ چرخدار باشگاهی در 2 مدل 8 چرخ و 4 چرخ، پایه ثابت TS، تولید میشود . جنس صفحه
محمدرضا امانی استان تهران
۱۴۰۲/۰۱/۰۵

تامین کننده سخت افزار و نرم افزار امنیت شبکه

شرکت PST (https://pstechnology.ae ) با سابقه ی درخشان ده ساله در حوزه ی فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور امارات و پاکستان در ایران ( تهران ) به عنوان شرکت ) IST ایرسا
ایرسا ایمن تکنولوژی استان تهران
۱۴۰۱/۰۶/۲۴

واردات و فروش انواع قطعات ماشین آلات نساجی

شرکت بازرگانی نگین باف، اولین و بزرگترین واردکننده و فروشنده انواع قطعات ماشین آلات نساجی از جمله : آچار آلن – بلبرینگ – تسمه – تیغه کلاغک – چنگک – چهارچوب – چینی –
علی اکبر بالازاده استان آذربایجان شرقی
۱۴۰۱/۰۶/۲۴

واردات و فروش دستگاه توپ کن

انواع ماشین آلات بسته بندی کش و نوار آماده برای فروش در بازرگانی نگین باف می باشد . کش نوار به صورت رول شده جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کاتالوگ و ثبت سفارش با پل های
علی اکبر بالازاده استان آذربایجان شرقی
۱۴۰۲/۰۴/۲۶

واردات و فروش انواع دستگاه اتو و آهار زن

شرکت بازرگانی نگین باف، اولین و بزرگترین واردکننده فروشنده انواع دستگاه های کشبافی و نواربافی از جمله : دستگاه کشبافی سوزنی، دستگاه شیطانکی و قیطان بافی، دستگاه رافینگ
علی اکبر بالازاده استان آذربایجان شرقی
۱۴۰۲/۰۴/۲۶

واردات و فروش انواع دستگاه و ماشین آلات نساجی

شرکت بازرگانی نگین باف، اولین و بزرگترین واردکننده فروشنده انواع دستگاه های کشبافی و نواربافی از جمله : دستگاه کشبافی سوزنی، دستگاه شیطانکی و قیطان بافی، دستگاه رافینگ
علی اکبر بالازاده استان آذربایجان شرقی
۱۴۰۲/۰۴/۲۶

تولید انواع کش رکاب -کش پهن -لبه نساجی و کش اسپورت

بازرگانی نگین باف، تولید و فروش انواع کش از جمله : کش کاغذی 16-20-25 کش قیطانی کش سوزنی کش کمری کش پهن کش لبه 2.5 کش اسپورتی کش لباس زیر و .... با بهترین کیفیت و در
علی اکبر بالازاده استان آذربایجان شرقی
۱۴۰۲/۰۴/۲۶

واردات انواع ماشین آلات کشبافی -نوار بافی و قطعات

شرکت بازرگانی نگین باف، اولین و بزرگترین واردکننده فروشنده انواع دستگاه های کشبافی و نواربافی از جمله : دستگاه کشبافی سوزنی، دستگاه شیطانکی و قیطان بافی، دستگاه رافینگ
علی اکبر بالازاده استان آذربایجان شرقی
۱۴۰۲/۰۴/۱۳

نصب، راه اندازی و استفاده از سامانه صندوق مکانیزه

گروه اول مشمولین استفاده از سامانه صندوق فروش POS) مکانیزه فروشگاهی) در سال 1392: در اجرای ماده 121 قانون برنامه پنجم توسط صاحبان مشاغل (اشخاص حقیقی) از ابتدای سال 1392
محسن نوروزی استان اصفهان
۱۴۰۲/۰۴/۱۲

پسیو شبکه (پچ پنل، رک، فیبر و فیوژن، کابل کشی، ترانک)

خدمات پسیو شبکه (پچ پنل، آرایش رک، فیبر و فیوژن، کابل کشی، ترانک و داکت) اجرای کامل passive شبکه شامل : نصب و آرایش رک، نصب سوئیچ، نصب پچ پنل، نصب داکت اجرای فیبر نوری
سعید کریمی استان تهران
۱۴۰۲/۰۲/۱۹

طراحی و اجرای سیستم زمین(Earthing) – سیستم ارتینگ

طرح و ایده ی استفاده از سیستم های ارت مناسب با توجه به ضررهای فراوان اقتصادی و خطرات انسانی مطرح می گردد. استفاده از نگرشی جدید می تواند راه حل مناسبی برای مشخص نمودن
مهندس موسوی استان تهران