دسته بندی
استان و شهر

رسوب گیر - رسوب زدا - آبیاری مغناطیسی

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
معرفی محصول

سختی گیر مغناطیسی ، ساخته شده از مرغوبترین و باکیفیت ترین مگنت های دائم و با انرژی بالغ بر 12700 گوس می باشد که به دست متخصصان داخلی در زمینه مغناطیس طراحی و ساخته شده است . این دستگاه کاملا با محیط زیست سازگار بوده و نیازی به برق ، باطری و تعمیر و نگهداری ندارد ، در حال حاضر بهترین ، مناسب ترین و ارزان ترین راه برای جلوگیری از تشکیل رسوب و رفع رسوبات قبلی در مسیرهای انتقال آب در صنایع و تاسیسات بشمار می رود . از طرف دیگر کاربرد این دستگاه در امور کشاورزی باعث افزایش سطح کمی و کیفی محصولات کشاورزی شده و میزان مصرف کود و آب آبیاری را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد . میوه و گیاه را از لحاظ کیفی و کمی به سطح بسیار مطلوب رسانده و در لوله های آبیاری و آبرسانی باعث جلوگیری از تشکیل رسوب و رفع رسوبات قبلی می گردد . این دستگاه جهت مصارف صنعتی ، کشاورزی و خانگی و در سایزهای مختلف به بازار عرضه گردیده است .

نحوه عملکرد :

یکی از تغییراتی که این دستگاه در آب ایجاد می کند نحوه آرایش بارهای الکتریکی مولکول های آب می باشد . بطور طبیعی بین نیروهای خالص مولکول های آب اختلاف کمی وجود دارد ، مولکول های آب به صورت کاملا تصادفی قرار دارند . در آب های موجود و در دمای محیط ، بیش از 70% مولکول های آب به صورت نامنظم قرار گرفته و بارهای مثبت و منفی آن ها در جایگاه طبیعی خود قرار ندارند . در صورتی که یک جسم دارای قدرت مغناطیسی بالا با یکی از قطب هایش ، مثلا قطب جنوب (دارای بار مثبت) به آب نزدیک شود ، مولکول های آب با قطب منفی به منبع مغناطیس نزدیکتر و مولکول های دارای بار مثبت از آن دور می شوند .



این روند باعث می شود تا مولکول های آب (شامل کاتیون ها و آنیون ها) از حالت بی نظمی به صورت مرتب درآمده و نوع پیوند اکسیژن-هیدروژن از حالت مثلثی به شکل یک خط تغییر کند . در این شرایط هیدروژن مثبت دارای نیروی بیشتری شده و در نهایت نیروی خالص مولکول آب به نیروی مثبت خالص آب مغناطیسی تبدیل شود ، در نتیجه بار الکتریکی مولکول های آب در این شرایط نسبت به آب معمولی متفاوت خواهد بود و ضمن تشکیل مولکول های کوچکتر از آب ، باعث افزایش تعداد مولکول های آب در واحد حجم و همچنین افزایش قدرت حلالیت آب می گردد .



در واقع این دستگاه چیزی به آب اضافه یا از آن کم نمی کند . در حالت معمولی اگر 100 گرم کلسیم وارد آب در یک لوله گردد 80 گرم کلسیم از آن خارج می شود ، در صورتی که اگر از این دستگاه استفاده شود همه 100 گرم کلسیم از لوله خارج می شود .

با مغناطیسی کردن آب کشش سطحی به 62 دین بر سانتیمتر مربع کاهش می یابد . کاهش کشش سطحی آب قدرت حلالیت آن را افزایش داده و درجه سختی را کاهش می دهد و با کاهش سختی اکسیژن محلول افزایش می یابد .



در دمای معمولی 80% املاح موجود در آب بشکل کلسیت و باقی بصورت آراگونیت می باشند . کلیسیت ها بسیار چسبنده بوده و در زیر میکروسکوپ بشکل مکعب های مشابه بلورهای دانه نمک مشاهده می شود پس از عبور از مقابل میدان شدید مغناطیسی بشکل میله ای درآمده و شکل آن منظم 6 وجهی خواهد شد که سنگینتر و فاقد بار الکتریکی و غیر چسبنده می باشند .

مولکول های آب ذراتی دو قطبی هستند اتم اکسیژن با جذب الکترون های باند کووالانت ، خاصیتی منفی پیدا کرده و نقش قطب منفی را بازی می کند در حالی که اتم های هیدروژن با داشتن هسته مثبت تنها یک الکترون در گردش داشته لذا هنگامی که الکترون آن در باند کووالانت توسط اتم اکسیژن جذب می شود خاصیت مثبت پیدا کرده و نقش قطب مثبت دوقطبی را بازی می کند . به همین دلیل مولکول های دوقطبی آب یکدیگر را از طرف قطب های مخالف جذب کرده و تشکیل پیوندهای هیدروژنی با نیروی واندروالس را می دهند . اشکال سختی آب وابسته به همین پیوند می باشند . در فاز بخار این پیوند بسیار ضعیف است در حالیکه در فازهای مایع و جامد این پیوند بترتیب متوسط و قوی است .

هنگامی که نمک در آب حل می شود همین خاصیت دوقطبی بودن باعث تجزیه نمک به یون های مثبت و منفی و جذب و احاطه آن توسط مولکول های آب می شود . به این فرایند حل شدن در آب یا هیدراته شدن می گویند . هر چه تعداد مولکول های آزادی که کمتر در پیوند هیدروژنی شرکت کرده باشند بیشتر باشد خاصیت هیدراته شدن بیشتر بوده و و حلالیت آب بالاتر می رود . لذا با استفاده از سختی گیر مغناطیسی حلالیت آب به دلیل تشکیل کریستال های خنثی و با فراوانی مولکول های آزاد آب افزایش می یابد ، از طرفی نیز با شکسته شدن پیوند هیدروژنی ناشی از میدان بسیار قوی مغناطیسی که آب درون آن جریان دارد خاصیت حلالیت به شدت افزایش یافته و آب شروع به حل کردن رسوب های پیشین موجود در دیواره ها می کند و به این ترتیب فرایند رسوب زدایی به مرور زمان تکمیل تر می شود .



مشکلات موجود ناشی از تشکیل رسوب در سیستم های صنعتی و تاسیساتی



سختی آب و اثرات حاصل از آن یکی از قدیمی ترین و اساسی ترین مشکلاتی است که صنعت همواره با آن روبروست . در اثر مجاورت آب سخت با سطوح هموار و جداره داخلی لوله ها لایه ای از املاح تشکیل می شود که اصطلاحا به رسوب موسوم می باشد . این لایه عمدتا پوسته ای است از کربنات کلسیم که باعث تنگ شدن و گاهی گرفته شدن مسیر آب در لوله ها می شود . از آنجا که آب در تاسیسات نقش مبدل حرارت را ایفا می کند هر چه پوسته رسوبات ضخیم تر شود (این عمل با گرم شدن آب های سخت بسیار سریع تر اتفاق می افتد) حجم کمتری از آب درون لوله ها جریان پیدا می کند که مسلما در چنین شرایطی انتقال دما به خوبی انجام نخواهد شد لذا مشکلات بسیاری را در آبگرمکن و بویلرها به وجود می آورد و به عنوان یک عایق حرارت ، هم مصرف سوخت را افزایش می دهد و هم باعث خوردگی و استهلاک تجهیزات می گردد .

در برج های خنک کن مسئله رسوب و سختی بسیار حاد و حیاتی است بطوری که در صورت عدم کنترل اولا بازدهی برج بسیار کاهش پیدا کرده و ثانیا حجم زیادی از املاح به علت تبخیر فراوان آب بصورت رسوب سخت در برج خنک کن ، لوله های اتصال و به خصوص در کندانسور متصل به برج خنک کن که عمدتا مربوط به چیلر است ظاهر می شود و علاوه بر خسارات سنگین ناشی از افت بازدهی ، نیازمند به حذف رسوبات به روش های شیمیایی از جمله اسیدشویی می باشد ، در حالیکه اسیدشویی باعث ایجاد خوردگی و در بعضی موارد از بین رفتن بخش هایی از برج خنک کن و اتصالات و کندانسورهای متصل به آن می شود .

در بویلرها به دلیل بالا بودن دمای آب ، میزان رسوب تشکیل شده بیشتر از دیگر قسمت های موتور خانه است و با توجه به اینکه تقریبا انرژی اصلی تاسیسات از طریق بویلرها تامین می شود ، نگهداری و راهبری این قسمت بسیار مهم و حائز اهمیت است . معمولا خاموش کردن بویلرها ، سرویس و راه اندازی مجدد آن ها یکی از پر هزینه ترین مراحل نگهداری است که علاوه بر صرف هزینه مواد شیمیایی و هزینه های انسانی ، هزینه توقف کل تاسیسات که از انرژی بویلرها استفاده می کردند را نیز به سیستم تحمیل می کند .

رسوبات تشکیل شده تنها در برج خنک کن و بویلر اثر منفی ندارند بلکه در تمامی قسمت های سیستم های حرارتی و برودتی از جمله: مبدل های حرارتی ، ایرواشرها ، کولرهای آبی ، وکیوم پمپ ها و چیلرها ، لوله و اتصالات و ... تاثیرات مخرب و زیانباری را بر جای می گذارند .



آب مصرفی در صنایع معمولا بطور مداوم گردش می کند ، لذا با نصب دستگاه ذرات نامحلول و معلق میکرونی بنا به پدیده دانه برفی درشت تر شده و سنگین تر می گردد و در ته مخازن یا برج خنک کن ته نشین می گردد که باید از طریق زیرآبکشی از مدار خارج شوند . با استفاده از این دستگاه براحتی می توان سختی گیرهای معمولی و تاسیسات مربوط به آن ها را که غالبا از نوع تعویض یونی (سختی گیرهای رزینی) هستند را حذف نمود و مهمتر اینکه فرایند رسوب زدایی و از بین بردن رسوبات پیشین با گذشت زمان از خصوصیات این دستگاه بشمار می رود که روش های معمول فاقد این مزیت اند .



سایر محصولات این شرکت:

- آهنربا های فلزی: SmCo ,Alnico ,NdFeB

- آهنربا های سرامیکی: Barium Ferrite ,Strontium Ferrite

- آهنربا های لاستیکی بصورت ورقه ای یا نواری ساده ، چسب دار یا با پوشش PVC

- انواع جدا کننده مغناطیسی (Magnetic Separator) مورد استفاده در صنایع سیمان ، معدنی ، شیمیایی ، فلزی ، خوراکی ، کاشی و سرامیک ، بسته بندی و ...

- انواع میله مغناطیسی (Magnetic Bar) مورد استفاده در صنایع لاستیک ، پلاستیک ، خوراکی ، شیمیایی ، کاشی و سرامیک و ...

- انواع الک و شبکه مغناطیسی (Magnetic Grid) مورد استفاده در کلیه صنایع

- انواع غلتک مغناطیسی (Magnetic Drum) مورد استفاده در صنایع معدنی

- انواع بلند کننده مغناطیسی (Magnetic Lifter) جهت نقل و انتقال کلیه قطعات فلزی

- انواع ورق گیر مغناطیسی (Magnetic Sheet Holder) بصورت انبری یا مشتی

- انواع جدا کننده مغناطیسی ورق (Magnetic Floater)

- کیتهای کاهش مصرف سوخت و روغن موتور



مشاوره و فروش و اعطای نمایندگی مراکز استان و شهرستانها :09122904469- 22058787-22058883



فروشگاه : پازس مگنت - 66706387 - 66706396



جهت لیست نمایندگیهای فروش به سایت شرکت مراجعه نمایید.



***: از کلیه مراکز استان و شهرستانها نمایندگی فعال فروش پذیرفته میشود.



اشتراک گذاری:
تصویر کاربر

نتایج جستجوی کود

۱۳۹۵/۰۷/۰۲

کود آهن کلات ویژه درختان میوه AMF

عنصر آهن ، یکی از مواد غذایی کم مصرف و حائز اهمیت برای رشد گیاهان زراعی و باغی می باشدکه در تشکیل سبزینه گیاه نقش ارزنده ای ایفا می کند . با توجه به اینکه اکثر خاکهای
شرکت آداک استان تهران
۱۳۹۵/۰۷/۰۲

آموزش، تولید، خرید و فروش کود بیولوژیک ورمی کمپوست

کود کمپوست، کرم آیزینیا فوتیدا اصل، ورمی کمپوست 1- خرید و فروش کود ورمی کمپوست 2- فروش کرم آیزینیا فوتیدا اصل هر 1000 نخ + کوکون + لارو+ بستر+ تزریق +تضمین
فلاح فلاح استان تهران
۱۳۹۵/۰۷/۰۱

فروش کرم خاکی

فروش کرم خاکی ایزنیا فتیدا برای پرورش کرم ،تولید ورمی کمپوست ،فرآوری کرم خاکی و مصرف در جیزه غذایی فروش کرم آیزنیافتیدا به 3 صورت انجام می گیرد. 1. فروش کرم خاکی به
مهدی قربانی استان البرز
۱۳۹۵/۰۶/۳۱

ورمی کمپوست

این کود ارگانیک، سبک، بی بو و عاری از تخم علفهای هرزبا قابلیت بالای نگهداری آب ومواد غذایی و فاقد هرگونه آلودگی میکروبی می باشد.
مهدی حسینی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۳۱

کوکوپیت

این کود دارای تخلخل عالی، ظرفیت نگهداری آب بسیار بالا، ماندگاری زیاد و فاقد اثرات مخرب زیست محیطی و بذر علف هرز و هرگونه بیماری ناشی از خاک می
مهدی حسینی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۳۱

کلات آهن

این کود حاوی اسیدهای آمینه و ازت است که دارای کارایی بالایی در گیاه می باشند و در شرایط مصرفی خاک و محلول پاشی به صورت موثر کمبود این عناصر مهم را مرتفع می نمایدو100%
مهدی حسینی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۳۱

رطوبت ساز و مه ساز اندیشه سبز

گروه فنی مهندسی اندیشه سبز با فعالیت و تلاش گسترده ی خود توانسته است در زمینه ی سیستم های گرمایشی ، سرمایشی و دیجیتالی علی الخصوص تولید رطوبت ساز ، مه ساز ، مه پاش ،
andishe sabz استان آذربایجان غربی
۱۳۹۵/۰۶/۳۱

کیسه پروپیلن

تولید و چاپ بر روی انواع کیسه های کود -آرد - گچ - پودر سنگ -شیشه ای -لمینت در اندازه های مورد نیاز- اجرای چاپ دو رنگ با کیفیت
غلامعباس مرادیان استان مازندران
۱۳۹۲/۱۰/۱۴

بیگ بگ - جامبو بگ

شرکت:بیگ بگ وحید خرید وفروش کیسه های بیگ بگ و جامبو بگ نو و دست دوم ( در حد نو) در اندازه وشکل های مختلف مطابق میل شما. تولید کننده و وارد کننده انواع جامبو
علی صلحی مهربانی استان تهران
۱۳۹۲/۱۰/۱۴

کیسه بیگ بگ و جامبو بگ ( شرکت بیگ بگ وحید )

شرکت:بیگ بگ وحید خرید و فروش کیسه های بیگ بگ و جامبو بگ نو و دست دوم ( در حد نو) دراندازه وشکل های مختلف مطابق میل شما. تولید کننده و وارد کننده انواع جامبو بگ
علی صلحی مهربانی استان تهران
۱۳۹۲/۰۹/۲۸

خطوط تفکیک و پردازش زباله شرکت آریا پرتو تولید کن

خطوط تفکیک و پردازش زباله شرکت آریا پرتو تولید کننده تفکیک و پردازش زباله شرکت آریا پرتو پارس ( سهامی خاص ) در تهران-ایران تاسیس گردید و در دو بخش مدیریت پسماند و
vayan vayan استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۸

کود مرغی

این کود باعث حاصلخیزی و اصلاح خصوصیات فیزیکی خاک و زهکشی و نگهداری مقدار آب بیشتر در خاک و عاری از بذر علفهای هرز و بیماریهای خاکزی و فاقد هرگونه کود شیمیایی و به صورت
مهدی حسینی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۸

سولو پتاس

این کود دارای عناصر گوگرد و پتاسیم به میزان لازم می باشد که در انواع کشت ( خاکی ، هیدروپونیک ) ودر انواع روشهای آبیاری ( قرقابی ، قطره ای ، بارانی ) بکار برده می شود که
مهدی حسینی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۸

فروش لوازم آبیاری قطره ای و بارانی

فروش لوله هل پلی اتیلن از سایز 16 الی 350 میلیمتر نوار آبیاری 10.20.30 سانت فیلتر دیسکی 2و3 اینچ کود های n.p.k
امیر باقری استان تهران
۱۳۹۲/۰۹/۰۷

طرح توجیهی نهالستان-سرمایه گذاری احداث نهالستان- ا

شرکت فناوران دشت سبز کلات با سابقه 30 سال فعالیت و تولید انواع نهال اصلاح شده پیوندی- نهال مثمر و غیر مثمر احداث نهالستان آماده اجرای طرحهای کارآفرینی نهالستان با بازده
مهندس رضا زردادی استان خراسان رضوی
۱۳۹۵/۰۶/۲۸

واردات کود

واردات و فروش کود در اسرع وقت با بهترین قیمت MULTI PLEX / KFF / Soil Life Bio Soil / Iron fulvate / Zinc fulvate Calcium fulvate / Zeo Tech Kofa / Organic
علی اکبر بهمنی استان هرمزگان
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

فرسلون کود ریشه زایی و محرک رشد

فرسلون FARCELON PGS- Stimulant Fertilizer کود ریشه زایی و محرک رشد فرسلون حاوی عناصر ماکرو و ریز مغذی کلاته و ترکیب ویژه ای از هورمون های ریشه زایی و محرک رشد گیاهی
شرکت فریس استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

هوم تاک KN60 کودارگانیک

هوم تاک KN60 (20-20-20)+TE+ 6% ORGANIC  فرمول سازگار با هر نوع خاک حاوی ازت، فسفات، پتاس و ترکیبات ارگانیک، هیومیک و فالویک اسید قابل محلولپاشی برگی و
اکبر بیگی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

کودهای تک عنصری ارگانیک سیسارون

کود روی Zn سیسارون حاوی 105 گرم در لیتر ترکیبات کمپلکس روی با اسیدهای آلی و مواد ارگانیک با قابلیت جذب بالا کود کلسیم سیسارون حاوی40 گرم در لیتر ترکیبات کمپلکس
اکبر بیگی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

سیسارون کود آلی مایع حاوی اسید هیومیک

سیسارون کود آلی مایع حاوی اسید هیومیک، فالویک ، ترکیبات ارگانیک و عناصر میکرو Organic Fertilizer contain Humic and Fulvic Acid + Micro مزایا: -افزایش کیفیت
اکبر بیگی استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

کود جامد NPK (20-3-20)+20 SO4+TE

زربرگ 34 کود جامد NPK (20-3-20)+20 SO4+TE کود جامد کامل میکرو حاوی20% ازت ، 20% سولفات ، 20% پتاس وکنسانتره عناصرمیکرو قابل مصرف در کلیه محصولات باغی – زراعی
زربرگ استان تهران
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

سولفات منیزیم چال کود -فرشچیان

سولفات منیزیم با MgO بالاتر از 16%طبق رعایت شرایط وضع شده در سازمان خدمات
محمد فرشچیان استان آذربایجان شرقی
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

ورمی کمپوست

گروه تولیدی تک کود بزرگترین سایت ورمی کمپوست در شمال کشور مشاوره.طراحی رایگان خرید کود ورمی کمپوست با شرایط
takkod استان گلستان
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

کود سوپر فسفات گرانوله (گوگرددار)

کود سوپر فسفات گرانوله(گوگرددار) دارای : فسفات ، ازت ، پتاس، آهن و گوگرد است که به صورت گرانوله تولید میشود که اندازه آن اندازه یک ماش میباشد و مناسب برای کشت غلات، صیفی
مجید پورکاظم استان اصفهان
۱۳۹۵/۰۶/۲۷

کود کامل ماکرو گرانوله

کود کامل ماکرو دارای : فسفات ،ازت ،پتاس،آهن و گوگرد است که به صورت گرانوله تولید میشود که اندازه آن اندازه یک ماش میباشد و مناسب برای کشت غلات،صیفی و سبزیجات و درختان
مجید پورکاظم استان اصفهان