دسته بندی
استان و شهر

بازار جهانی ارز

توجه:

این آگهی منقضی شده است و به همین دلیل اطلاعات تماس آگهی دهنده نمایش داده نمی‌شود.

هشدار پلیس: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید.
بازار جهانی ارز
بازار جهانی ارز: افت یورو در پی کاهش گرایش به ریسک تحت تأثیر سخنان برنانکه
در روز معاملاتی جمعه در بازارهای آسیا یورو در برابر دلار آمریکا و ین ژاپن با کاهش مواجه شده است چرا که اظهارات بن برنانکه، رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) در روز گذشته موجب کاهش گرایش به ریسک شده است بدلیل آنکه او در سخنان خود اشاره ای به اجرای اقدمات تسهیل پولی برای حمایت از اقتصاد آمریکا نکرد.
همچنین علیرغم کاهش غیر منتظره نرخ های کلیدی وام دهی و بهره سپرده بانک مرکزی چین در روز پنج شنبه، در روز معاملاتی جاری بازارهای سهام در آسیا با کاهش مواجه شده اند. اقدام بانک مرکزی چین در روز گذشته باعث افزایش انتظارات از آن شده بود که آقای برنانکه به راهبردهای جانبدارانه تری در آمریکا اشاره نماید.
اگرچه آقای برنانکه در سخنان دیروز خود گفت که فدرال رزرو آماده است برای افزایش رشد اقتصادی آمریکا در صورت نیاز وارد عمل شود، او به اجرای تسهیل پولی بیشتر در نشست 19 و 20 جوئن کمیته بازار آزاد فدرال آمریکا اشاره ای نکرد و این نشان دهنده آنست که مقامات فدرال رزرو همچنان در حال ارزیابی چشم انداز و تصمیم گیری برای اجرای هرگونه اقدامی می باشند.
مینوری یوچیدا، تحلیلگر ارشد در بانک میتسوبیشی توکیو یو اف جی، می گوید که امیدواری هایی در رابطه با اقدامات راهبردی فدرال رزرو وجود داشت، اما آقای برنانکه به هیچ موردی در این رابطه اشاره نکرد که در نتیجه اظهارات او باعث نا امیدی بعضی از فعالان بازار شده است.
این تحلیلگر ارشد می افزاید که “و ریسک گریزی به تدریج در حال پایدار شدن می باشد چرا که بازارهای سهام تا حدودی با کاهش مواجه شده اند”.
طبق اعلام شرکت ای. بی. اس آمریکا از طریق سی. کیو. جی. یورو در برابر دلار آمریکا در مقایسه با سطح 1/2562 دلار در اواخر روز معاملاتی پنج شنبه در نیویورک، در روز جاری در ساعت 4 و 50 دقیقه به وقت گرینویچ به سطح 1/2523 دلار رسیده است. ارز رایج اروپا در برابر ین ژاپن نیز در مقایسه با سطح 99/99 ین به سطح 99/30 ین رسیده است، این در حالی است که دلار آمریکا در برابر ین ژاپن در مقایسه با سطح 79/64 ین به سطح 79/30 رسیده است.
کاهش یورو بر روی بازارهای سهام منطقه ای نیز تأثیر گذاشته و شاخص کوسپی (Kospi) با 0/5 درصد کاهش و شاخص نیکی (Nikkei) با بیش از 2 درصد کاهش مواجه شده اند.
ماساشی موراتا، متخصص راهبردی ارشد ارز در بانک برادران براون- هریمن (BBH) مستقر در توکیو، می گوید که جفت های ارزی ین ژاپن در حال خرید می باشند چرا که کاهش نرخ های وام دهی و بهره سپرده توسط بانک مرکزی چین باعث افزایش خوش بینی قبلی بازار و انتظارات برای کاهش اقدامات راهبردی توسط فدرال رزرو شده است، درحالیکه یورو همچنان با فشار نزولی مواجه می باشد.
این متخصص راهبردی ارشد اضافه می کند که ین ژاپن با خرید مجدد مواجه شده است بدلیل آنکه ما وارد ساعات معاملاتی توکیو شده ایم.
او می افزاید که اما با توجه به عدم انتشار شاخص های اقتصادی یا رویدادهای خاص تأثیرگذار بر روی بازار در روز جاری و قبل از تعطیلات پایان هفته، بازار ارز فعلاً فاقد جهت گیری می باشد.
همچنین آقای موراتا می گوید که احتمالاً کاهش نرخ های وام دهی و بهره سپرده توسط بانک مرکزی چین با هدف ممانعت از تأثیرگذاری انتشار بعضی از داده های اقتصادی در تعطیلات پایان هفته صورت گرفته است که ممکن است بدتر از حد انتظارات باشند. قرار است در روزهای شنبه و یکشنبه گزارشات مربوط به شاخص بهای کالاهای مصرفی چین، تولیدات صنعتی و داده های تجاری در چین منتشر گردند.
از طرف دیگر، ژاپن برآورد رشد تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول خود را از خوانش اولیه 4/1 درصد به میزان 4/7 درصد سالانه در مقایسه با سه ماهه قبل از آن افزایش داده است که تا حد زیادی به دلیل آنست که بازبینی هزینه های سرمایه ای افزایش داشته است.
اما داده های دیگری که در روز جمعه منتشر شده اند حاکی از آن هستند که مازاد حساب جاری ژاپن در ماه آوریل در مقایسه با یک سال قبل به میزان 21/2 درصد کاهش داشته و به 333/8 میلیارد ین رسیده است که این میزان زیر سطح پیش بینی ها بوده و کاهش در چهاردهمین ماه متوالی را نشان می دهد که نشانه نگران کننده ای برای اقتصاد منجر به صادرات سست این کشور می باشد.
دایسوکه کاراکاما، اقتصاددان بازار در بانک میزوهو کورپوریت، می گوید که مازاد حساب جاری ضعیف تر از حد انتظار ژاپن نشان دهنده مهار قوّت گیری ین ژاپن در میان مدت می باشد.
او می افزاید که بعید است مازاد تجاری بسادگی بازگردد. تردیدی وجود ندارد که کسری تجاری احتمالاً باعث متوقف شدن قوّت گیری ین ژاپن خواهد شد.
شاخص دلار آی. سی. ای – که دنباله روی دلار آمریکا در برابر سبد ارزها می باشد – در مقایسه با سطح در حدود 82/285 به سطح در حدود 82/427 رسیده است.
8-06-2012 11:15
حرف بازار: خلاصه بازارهای مالی آسیا: با مسکوت ماندن مساله اعمال محرک های اقتصادی بیشتر از سوی رئیس بانک مرکزی آمریکا، بازارهای سهام آسیا و یورو افت کردند
خلاصه بازارهای مالی آسیا: بازارهای سهام منطقه ای غالبا در سطوح پایین تری نسبت به قبل قرار دارند. علت این افت اشاره نکردن برنانکه، رئیس بانک مرکزی آمریکا به مساله محرک های اقتصادی بیشتر است. نیکی (Nikkei) افتی 2/1 درصدی داشته است. اس اند پی -ای.اس.اکس (S&P/ASX) کاهشی 1/1 درصدی را تجربه کرده است. افت در اچ.اس.آی (HSI) به میزان 0/7 درصد بوده است. کوسپی (Kospi) نیز افتی به همین میزان را ثبت کرده است. سنسکس (Sensex) هم 0/3 درصد پایین تر است. افت ثبت شده در شانگهای کامپوزیت (Shanghai Composite) هم 0/2 درصد بوده است.
در بازارهای مبادلات ارزهای خارجی، یورو در مقابل دلار آمریکا و ین افت داشته است چرا که گرایش به ریسک به پس از آنکه برنانکه، رئیس بانک مرکزی آمریکا در روز پنج شنبه اشاره ای به مساله محرک های اقتصادی بیشتر نکرد، تضعیف شد. نرخ برابری یورو در مقابل دلار آمریکا هم اکنون 1/2519 است. پیشتر در اواخر وقت روز پنج شنبه نیویورک این جفت ارزی با نرخ 1/2562 داد و ستد می شد. نرخ برابری جفت ارزی یورو و ین ژاپن هم از 99/99 به 99/23 رسیده است. دلار آمریکا که در مقابل ین ژاپن با نرخ برابری 79/64 داد و ستد می شد، هم اکنون با نرخ 79/25 مبادله می شود.
آزومی، وزیر دارایی ژاپن مخالفت خود با طرح ارائه شده از سوی قانون گذاران حزب حاکم اعلام کرده است. این طرح در پی آن است که بانک مرکزی ژاپن را ناچار به فروش ین ژاپن و خرید بدهی برون مرزی بکند تا از ارزش ین ژاپن کاسته شود. تولید ناخالص داخلی بازبینی شده سه ماهه اول ژاپن، با اعمال ملاحظات و در مقیاس سالانه رشدی 4/7 درصدی را ثبت کرده است. در خوانش اولیه آمار در ماه گذشته رشدی 4/1 درصدی اعلام شده بود. مازاد حساب جاری ماه آوریل پیش از اعمال ملاحظات فصلی 333/8 میلیارد ین ژاپن است. مازادی برابر با 455/6 میلیارد ین تخمین زده شده بود.
استیونز، رئیس بانک مرکزی استرالیا می گوید که تولید ناخالص داخلی اعلام شده برای سه ماهه اول استرالیا، یعنی رقم 1/3 درصد اغراق شده است و نشان دهنده بهبود یافتن صنعت ذغال سنگ از سیل های ویرانگر سال 2011 است. استرالیا در ماه آوریل کسری تجاری ای 203 میلیون دلار استرالیا را البته با اعمال ملاحظات فصلی ثبت کرده است. در ماه مارس این کسری تجاری 1/28 میلیارد دلار استرالیا بوده است. رقم تخمین زده شده برای کسری تجاری ماه آوریل 900 میلیون دلار استرالیا بوده است.
طلای نقدی با افتی 14/50 دلاری نسبت به بهای پایانی خود در اواخر وقت پنج شنبه نیویورک، هم اکنون 1574/00 دلار در انس است. قراردادهای آتی نفت خام نایمکس برای تحویل در ماه جولای نیز با کاهشی 1/49 دلاری هم اکنون 83/33 دلار در بشکه است.
8-06-2012 11:09
حرف بازار: رشد اقتصادی بالای کشور استرالیا در سه ماهه اول سال جاری بیش از اندازه نشان داده شده، اما همچنان بالا است — بانک مرکزی استرالیا
آقای گلن استیونز، رئیس بانک مرکزی استرالیا، اهمیت رشد اقتصادی بیش از حد این کشور در سه ماهه اول سال که پیش از این در هفته جاری منتشر شد را چندان مهم نمی داند، و معتقد است که نیروی محرکه واقعی رشد اقتصاد این کشور احتمالاً چیزی نزدیک به روند میانگین رشد اقتصادی پیشین در این کشور بوده است. او که در جمع بازرگان در شهر آدلاید سخنرانی می کرد اعلام نمود که رشد 1/3 درصدی تولید ناخالص داخلی این کشور طی سه ماهه گذشته نشان دهنده روند بازگشتی صنعت ذغال سنگ از وضعیت پایین خود در سال 2011 است، و بیش از سطح واقعی رشد اقتصادی این کشور نشان داده شده است. با این حال، او همچنان معتقد است که رشد اقتصادی این کشور نیز به نوبه خود در وضعیت مثبتی قرار دارد.
8-06-2012 9:01
حرف بازار: کاهش نرخ برابری دلار نیوزلند در مقابل دلار آمریکا در پی نا امیدی بازارها از برنانکه
در روز معاملاتی جاری نرخ برابری دلار نیوزلند در مقابل دلار آمریکا با کاهش مواجه شده است چرا که بازارهای آسیا از اینکه بن برنانکه، رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) در روز گذشته در ارائه گزارش خود به کنگره برخلاف انتظارات فعالان بازار به راهبردهای سهل گیرانه و اجرای تسهیل پولی اشاره ای نکرد نا امید شده اند.
آیمر اسپیزر، متخصص راهبردی ارشد بازار در بانک وست پَک، می گوید که عدم برآورده شدن انتظارات فعالان بازار از گزارش برنانکه سریعاً بر روی دلار نیوزلند تأثیر گذاشت و موجب کاهش ارزش این ارز گردید.
نرخ برابری دلار نیوزلند در مقابل دلار آمریکا در مقایسه با سطح 0/7684 در اوایل روز معاملاتی جاری، در حال حاضر در سطح 0/7631 قرار دارد.
این متخصص راهبردی ارشد می افزاید که سطح حمایت نرخ برابری این جفت ارزی در حدود 0/7600 و سطح مقاومت اولیه آن در 0/7690 می باشد.
اسپیزر اضافه می کند که در حال حاضر سرمایه گذاران منتظر انتشار داده های اقتصادی چین در تعطیلات پایان هفته هستند و توجه اصلی آنها بر روی شاخص بهای کالاهای مصرفی این کشور معطوف می باشد. در صورتیکه این داده ها ضعیف باشند قطعاً بر روی دلار نیوزلند و دلار استرالیا تأثیر منفی خواهند گذاشت.

لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام خود در بانک اطلاعاتی پورتال به منظور دریافت تحلیل ها و راهنما ،‌ لطفا کد OC02 را به همراه نام و نام خانوادگی خود به شماره ۱۰۰۰۴۸۲۴۵۴۵ پیامک نمایید*
اشتراک گذاری:
تصویر کاربر

نتایج جستجوی تولید

۱۳۹۱/۰۸/۱۴

بهترین جایگزین مطمئن بارکد پرینتر آمد

نرم افزار بارکد ساز فاسافت با قابلیت ساخت تمام استانداردهای موجود بارکد جهانی و بین المللی در حال معمول برای ساخت بارکد از چاپگر مخصوص بارکد یا بارکد پرینتر استفاده
شرکت نرم افزاری فاسافت استان تهران
۱۳۹۱/۰۸/۱۳

فروش- نصب- راه اندازی تجهیزان شبکه اکتیو و پسیو

ارائه خدمات مشاوره در زمینه شبکه و بستر های ارتباطی ، مدیریت و امنیت شبکه ، خدمات مدیریت و راه حل های جامع نرم افزاری طراحی ، پیاده سازی ، راه اندازی و پشتیبانی شبکه
شرکت توسعه ارتباطات آمون استان تهران
۱۳۹۱/۰۸/۱۳

فروش دیاگ عیب یاب خودرو تجهیزات تعمیرگاهی آموزش

مجموعه مافک ( مرکز اطلاعات فنی خودرو ) ......................................................... فروش عیب یاب خودرو ( دیاگ زروان ) ایران خودرو / سایپا / پارس خودرو /
مجموعه مافک استان تهران
۱۳۹۱/۰۸/۱۱

روغن سویا اپوکسی

شرکت پرسیان شیمی اولین و تنها تولید کننده روغن سویا اپوکسی(Epoxidized Soybean Oil-ESBO) و متیل استر سویا (Soy Methyl Ester-SME)در داخل کشور می باشد. کیفیت تولیدات این
شرکت پرسیان شیمی استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۹

ساخت و تولید قطعات و فراورده های لاستیکی و پلاستیک

ساخت و تولید قطعات و فراورده های لاستیکی و پلاستیکی مورد نیاز و مصرف کارخانجات صنایع و معادن شامل صنعت فولاد – ماشین سازی - ذوب و ریخته گری - خودرو - لوله سازی - پالایش
شرکت لاستیک سازی اطلس حسین زاهدی استان اصفهان
۱۳۹۱/۰۵/۱۵

تولید لوازم خانگی

این واحد در نظر دارد جهت تولید لوازم خانگی به ویژه آبگرمکن و جاروبرقی اقدام نماید. از تولید کنندگان داخلی آماده جهت همکاری دعوت به عمل می
مرتضی شهسوار استان آذربایجان غربی
۱۳۹۱/۰۵/۱۸

قیر و ایزوگام

تولید انواع قیر در بسته بندی کیسه و بشکه جهت صادرات در گریدهای 25-95 و 15-115 با مجوز صادراتی. و قیمت استثنائی. و همچنین قیر جهت مصارف داخلی به صورت فله و
محمد عرب استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۹

شرکت صنایع غذایی تک پارسان ( دو دو )

انواع شیرینی های لایه ای مغزدار با چهار طعم شکلاتی ، وانیلی ، شیری ، کارامل – قبول و واگذاری نمایندگی در شهرستانها – کوکی شکلاتی – شیری ، کارامل ، وانیل اشترودل با نام
امیرحسین حسنی استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۴

شرکت تولیدی صد صنعت

دستگاه های سنگبری دستگاه های سنگبری این شرکت با همکاری کشور ایتالیا برای اولین بار در ایران در سایزهای 65 ، 85 ، 100 ، 125 ، 150 و 200 سانتی متر تولید می گردد. این
sad sanat استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۴

بزرگترین تولید کننده اسید کلریدریک

تولید کننده اسید کلریدریک با
خانم روشنایی استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۴

شکل چین 2 آشنایی با حیوانات

شکل چین 2 آشنایی با حیوانات هدف بازی : این بازی برای آشنایی با حیوانات اهلی وحیوانات جنگل تقویت قدرت تشخیص وحافظه تقویت ماهیچه انگشتان دست بالابردن قدرت تمرکز ولذت
فروشگاه الکترونیکی ای کودک استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۹

تیرچه

ایفا تیرچه کرمیت) (سفالی)) قابل توجه مهندسین و ساختمان سازان و پیمانکاران , انبوهسازان تیرچه فلزی (کرومیت )بدون نیازبه شمع بندی تولید تیرچه فلزی در سریع ترین
ارش ایزدی فر استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۹

عایق رطوبتی نسل جدید

قابل توجه پیمانکاران و انبوه سازان ساختمان مجموعه " ایستا سازان کیان" با بهره گیری از تجربیات شرکت های بزرگ اروپائی تولید کننده عایق های نوین رطوبتی( پایه سیمانی ، پایه
نائینی نائینی استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۲۰

فروش نشاء توت فرنگی

راه حلی مناسب برای مبارزه با هزینه های بالای سوخت در گلخانه های صیفی کاشت توت فرنگی با توجه به هزینه بالای سوخت ، آیا هنوز هم تولید صیفی جات در گلخانه مقرون به
شرکت خانه سبز کسری استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۸

بازار جهانی ارز

بازار جهانی ارز بازار جهانی ارز: افت یورو در پی کاهش گرایش به ریسک تحت تأثیر سخنان برنانکه در روز معاملاتی جمعه در بازارهای آسیا یورو در برابر دلار آمریکا و ین ژاپن با
amir ahmadi استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۸

گیلسونایت

قابل توجه تجار و مصرف کنندگان داخلی: تولید و فروش قیر معدنی-گیلسونایت پودری. با مجوز صادراتی در بسته بندی
محمد عرب استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۱۵

ریگلاترهای طبی و صنعتی

شرکت تولیدی صنعتی پزشکی توان جم، تولیدی کننده انواع رگلاتورهای صنعتی، پزشکی و آزمایشگاهی، انواع تورچ های جوشکاری آرگون (تیگ) و انواع گرمکن های گاز CO2، به عنوان اولین و
امیر الحاکی استان تهران
۱۳۹۱/۰۵/۲۰

شرکت ماهان سنگ ایران زمین

شرکت ماهان سنگ ایران زمین از شرکت های فعال در زمینه تولید انواع سنگ - ساخت اجزای ساختمانی و همچنین لوازم منزل نظیر انواع میز-وان-شومینه-سینک-آب نما-وسایل
مهندس رضا طاهری زاده استان یزد
۱۳۹۱/۰۵/۱۶

سامانه اطلاع رسانی بر مبنای موبایل

بزرگترین سرمایه ما مشتریان ما هستند. طراحی و تولید قویترین سیستمهای اطلاع رسانی بر مبنای موبایل، نرم افزار سفارشی موبایل، نرم افزار محتواساز موبایل، دستگاه های یک
حمید حمیدی استان خراسان رضوی
۱۳۹۱/۰۵/۲۱

نرم افزار حسابداری ویژه هایپرمارکتها

نرم افزارحسابداری نوین پردازویژه سوپرمارکت وهایپرمارکت ها قابلیت ها 1-تحت ویندوز 2-سازگاربا تمامی ویندوزها 3-تحت شبکه 4-کارکرد آسان وساده 5-ارتقاء وپشتیبانی 6-نصب
نوین پرداز استان خراسان رضوی
۱۳۹۱/۰۵/۲۰

بازی آنلاین و استراتژیک عصر پادشاهان

بازی آنلاین عصر پادشاهان یک بازی بین المللی آنلاین است که در شرکت توسعه سامان تولید شده است و هم اکنون نگارش انگلیسی، عربی و فارسی آن در اینترنت قابل دسترسی می‌باشد. این
نگار حسینی استان خراسان رضوی
۱۳۹۱/۰۵/۲۴

همکاری در فروش محصولات شرکت با پورسانت فوق العاده

همکاری در فروش محصولات شرکت با پورسانت فوق العاده خیلی خوشحالیم که می خواهید به دیگر همکاران ما در سطح کشور می پیوندید! شما هم می توانید با ما همکار شوید و درآمد
شرکت تولیدی صنعتی هامون خزر استان خوزستان
۱۳۹۱/۰۵/۲۲

برنامه نویسی در استان خوزستان اهواز

گروه نرم افزاری زمرد با جمع آوری نیروهای متخصص و کوله باری از تجربه آماده ارایه انواع خدمات برنامه نویسی در بستر ویندوز شبکه و وب میباشد در زیر پاره ای از پروژه های
majid marashi استان خوزستان
۱۳۹۱/۰۵/۲۴

بهترین دستگاه های تصفیه آب درمنزل شما

شرکت تصفیه گستر آسایش برای داشتن بهترین و بهداشتی ترین دستگاههای تصفیه و آبشیرین کن خانگی –اداری با توانایی تولید روزانه 250 تا 3000لیتر آب تصفیه و استرلیزه با ما تماس
مجتبی رحیمی استان خوزستان
۱۳۹۱/۰۵/۲۴

نمایندگی فروش خط تولید تولید فیلتر هوا

خط تولید فول اتوماتیک تولید فیلتر هوا و محصولات فومی دیگر این نوع از خطوط از نوع پی یو P.U بوده و بصورت تمام اتومات کار میکند که باید یک اپراتور جهت کمک به خط
شرکت تولیدی صنعتی هامون خزر استان کردستان